Περιοχή

Το Riviera Perdika Hotel βρίσκεται στην παραλία Καραβοστάσι, η οποία είναι μέρος της ακτογραμμής που εκτίνεται από την Πρέβεζα ως την Ηγουμενίτσα. Στο κομμάτι αυτό του Ιονίου Πελάγους απλώνονται μερικές από τις ομορφότερες παραλίες της Δυτικής Ελλάδας. Θα βρείτε παραλίες για κάθε γούστο, από το κοσμοπολίτικο Καραβοστάσι με τα κρυστάλλινα νερά έως την γραφική Αγία Παρασκευή με το νησάκι της και το απομονωμένο Μέγα Ντράφι.

Το χωριό Πέρδικα είναι το μεγαλύτερο του νομού Θεσπρωτίας με μόνιμο πληθυσμό πάνω από 2000 κατοίκους, γεγονός που το κρατά ιδιαίτερα ζωντανό κάθε εποχή του χρόνου. Ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες τα πολλά καφέ, μπαρ, εστιατόρια και μαγαζιά κάθε είδους θα φροντίσουν για τη διασκέδασή σας.

Η Πέρδικα απέχει μόλις 12km από τα γραφικά Σύβοτα και 15km από την φημισμένη Πάργα. Η απόσταση του από την πρωτεύουσα του νομού την Ηγουμενίτσα είναι 35km και από τα Ιωάννινα λιγότερο από μια ώρα. Ακριβώς απέναντι, σε κοντινή απόσταση, δεσπόζουν οι πανέμορφοι Παξοί και η Κέρκυρα, ιδανικοί προορισμοί για μονοήμερες εξορμήσεις.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail